Zdaňovanie príjmov fyzických osôb z prenájmu - Černá, Anna
Vysvetlenie základných pojmov, ktoré používa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Vysvetlenie základných právnych vzťahov, ktoré v súvislosti s nájomným vznikajú. Objasnenie mechanizmu zdanenia príjmov fyzických osôb z prenájmu nehnuteľností a hnuteľných vecí. Situačné príklady.