Desiata novela zákona o konkurze a vyrovnaní zrejme odstráni nefunkčné dohodovanie - Žitňanský, Eduard
Novela zákona o konkurznom vyrovnaní odstraňuje inštitút dohodovania. Dohodovanie nahrádza čiastočne inštitút vyrovnávania pod dohľadom súdu. Neodstraňujú sa všetky prekážky, ktoré blokujú štandardný mechanizmus očisťovania hospodárstva od neplatičov. Európska komisia upozorňuje na protirečivosť zákona o revitalizácii podnikov. Snaha o presadenie prijatia tzv. konkurzného kódexu.