Taiwan exportuje svoju stabilitu pozícia ostrovnej ekonomiky na pozadí ázijskej krízy - Brzica, Daneš
Taiwan sa vyhol ázijskej kríze. Ekonomický pokrok. Export špičkových technológií. Investície Taiwanu do Malajzie. Pomoc Taiwanu susedným krajinám.