Mezera na trhu
Štatistika zdravotne postihnutých ľudí závislých na diéte v ČR a vo svete. Dôvody nedostatočného zásobovania predajní dia výrobkami. Umiestňovanie diétnych produktov v predajniach. Najpredávanejšie výrobky racionálnej výživy v ČR. Zoznam potravín vhodných do diakútikov predajní. Označovanie výrobkov pre diabetikov.