Zelenina v konzervě nebo z mrazícího boxu ?
Stúpajúca obľuba zeleniny. Výhody mrazenej zeleniny. Pestrá ponuka mrazených zmesí od firiem Mochovské mrazírny, Agrimex Vestec a Frosta. Konzervovaná zelenina. Rôzne druhy konzervovanej zeleniny v ponuke českých konzervární.