Pět běžců na dlouhé trati
Podiel hobbymarketov na maloobchodnom predaji. Najväčšie hobbymarkety v Čechách. Ich spoločné znaky a obchodná stratégia. Obi, Baumax, Bauhaus a Götzen. Problémy s DPH. Nevýhody supermarketov pre drobných podnikateľov.