Kolotoč peněz a cigaret
Cigaretový trh v ČR a jeho štyria giganti : Philip Morris, Reemtsma, R.J. Reynolds a British American Tobacco. Popularita tradičných domácich značiek. Spory okolo cigariet light a ultra light. Spotrebné dane na cigarety.