Odložená daň - Juríková, Renáta
Odložená daňová povinnosť účtovnej jednotky. Vyčíslenie sumy odloženej dane z príjmov. Účtovanie o odloženej dani. Rozdiel medzi daňovými a účtovnými odpismi. Odpisový plán. Výpočet základu dane z príjmov. Ilustračné príklady.