Novela zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností nadobudla účinnosť - Mäsiarová, Terézia
Komentár k novele zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností (č. 329/1997 Z.z.). Charakteristika predmetu dane z pozemkov a stavieb. Oslobodenie od dane. Zmeny týkajúce sa daňovníkov. Podávanie daňového priznania. Vyrubenie dane.