Slovenský kapitálový trh klesol od začiatku roka o štvrtinu - Kyselý, Ľubor
Vývoj slovenského kapitálového trhu od začiatku roka 1998. Vývoj akciových indexov na Slovensku. Vývoj akciových indexov v stredoeurópskych štátoch. Perspektíva ďalšieho vývoja slovenského kapitálového trhu.