Úrokové sadzby na peňažnom a kapitálovom trhu - Chovancová, Božena
Pohyby úrokových sadzieb na peňažnom trhu a ich dopad na kapitálový trh. Inflácia a úrokové sadzby. Charakteristika zmien, ktoré sú vyvolané nárastom cien. Aplikácia Fisherovej teórie. Vývoj reálnej úrokovej sadzby. Hospodársky cyklus a úrokové sadzby.