Poznatky z prieskumu uplatnenia minimálnych mzdových taríf - Mačuha, Miroslav
Minimálne mzdové tarify - zákon č. 1/1992 zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku. Výber podnikateľských subjektov na vykonanie prieskumu sa uskutočnil v spolupráci so Štatistickým úradom SR. Spôsob odmeňovania zamestnancov. Znalosť mzdových predpisov. Nedostatky zistené prieskumom. Úprava výšky minimálnych mzdových taríf.