Informácie o životnom prostredí v zdrojoch Internetu - Bánska, Helena
Využitie Internetu na získanie informácií o životnom prostredí. Svetové environmentálne informačné zdroje. Slovenské environmentálne informačné zdroje v sieti Internet. Adresáre www - stránok. Vyhľadávacie programy.