Prístupy k analýze vplyvu regulačných opatrení pri ochrane životného prostredia - Romančíková, Eva
Efektívnosť finančných zdrojov vložených do ochrany životného prostredia. Analýza nákladov na zníženie zaťaženia životného prostredia. Kvantifikácia efektov zo zníženia zaťaženia životného prostredia. Metódy na meranie efektov zo zníženia zaťaženia životného prostredia.