Exportní marketing - Kachlík, Alfons
Exportný marketing rieši tradičný export, ktorým bežný vývozca začína a postupne prechádza na medzinárodný marketing. Zahraničnoobchodné opatrenia a prekážky, ktoré musí podnikateľ pri vývoze prekonávať. Výskum zahraničných trhov. Návrh vývoznej marketingovej koncepcie.