Ceny - citlivý barometer tvorby finančných zdrojov a podnikania - Oláh, Michal
Pôsobenie cien v trhovom hospodárstve. Účinnosť zákona č. 18/1996 Z.z. o cenách a novej legislatívy v oblasti cien. Právomoc subjektov podnikania pri určovaní cien. Podstata a zmysel uplatňovania cenového systému. Význam cien v podnikaní. Pravidlá tvorby trhových cien. Dohodovanie cien. Obsah nákladov v kalkulovaní cien. Dosahovanie zisku ako dôležitej súčasti ceny.