Ako predchádzať dôsledkom cenovej kontroly v podnikaní - Oláh, Michal
Kontrola cien ako nástroj poznania o cenách. Nové ponímanie cenovej kontroly. Právna úprava cenovej kontroly. Porušovanie cenovej disciplíny. Nutnosť rešpektovania pravidiel sebaochrany spotrebiteľa v obchodníckej činnosti. Kontrolný mechanizmus a jeho inštitucionálne zabezpečenie.