Kedy konečne začneme vidieť zahraničný kapitál ako jednu z alternatív rozvoja priemyslu ? - Kmeť, Kazimír
Koordinátor pre strednú a východnú Európu Kazimír Kmeť, predstavuje činnosť nadnárodnej americkej spoločnosti Emerson Electric Co., vlastníka 90 perc. akcií VUMA a.s. Nové Mesto nad Váhom.