Dovozná náročnosť slovenskej produkcie ďalej rastie - Švec, Peter
Analýza príčin nízkej exportnej výkonnosti SR. Zvyšovanie dovoznej náročnosti predpokladá zásadné odľahčenie slovenského priemyslu od energeticky náročných odvetví.