Vláda SR aktualizovala zámery cestovného ruchu - Šucha, Jozef
Zámery rozvoja CR na Slovensku. Predpoklad aktívneho prístupu všetkých zložiek CR. Koordinácia ako dôležitý nástroj rozvoja CR. Aktivita Slovenska v medzinárodných organizáciách CR.