Výchova k jakosti ve školách - Votápek, Vladimír
Obsah pojmu akosť. Požiadavky na akosť. Výchova k akosti na školách rôzneho stupňa. Skúsenosti zo zahraničných škôl. Výučba predmetov v odbore starostlivosti o akosť. Zabezpečenie akosti všetkých činností a procesov na škole.