Trh, štartér ázijskej integrácie John Naisbitt o neľahkej snahe Ázie zachovať odkazy Konfucia - Janoška, Juraj
Napodobňovanie západu Áziou v minulosti. Dnešná morálna integrita ázijcov. Základný kameň spoločnosti podľa Konfucia - rodina. Cesty rôznych ázijských štátov k prosperite. Negatívny dopad expanzie na životné prostredie a obyvateľov. Rýchly rozvoj veľkomiest a jeho katastrofické dôsledky. (4. časť seriálu o ázijských megatrendoch. Dokončenie v čísle 50).