Vývoj na trhu práce v roku 1997 disponibilné zdroje ovplyvňujú vytváranie pracovných miest - Senderáková, Lucia
Pokles zamestnanosti v SR v roku 1997. Porovnanie prítoku nezamestnaných absolventov a neabsolventov na úrady práce v rokoch 1996 a 1997. Príčiny stúpajúceho počtu nezamestnaných neabsolventov a klesajúceho počtu nezamestnaných absolventov prihlásených na úrady práce. Odtok nezamestnaných osôb z úradov práce. Aktívna politika trhu práce. Úhrnný stav nezamestnaných. Výdavky na pasívnu a aktívnu politiku trhu práce.