Širšie súvislosti našej ekonomiky paradoxy slovenského hospodárstva odkrývajú nekoncepčnosť - Kaprál, Michal
Negatívne dôsledky privatizácie podnikov. Deficit slovenského hospodárstva. Problémy s vyplácaním dlhopisov dôchodcom. Bytové a drevospracovateľské problémy.