Daň z nehnuteľností na zdaňovacie obdobie roka 1998 - Bubeníková, Irena
Prehľad noviel zákona SNR č.317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností. Novelizácia zákona a vyhlášky, ktoré nadobudli účinnosť v r. 1996-1998. Daň z bytov. Oslobodenie bytov od dane z bytov. Správa dane z nehnuteľností. Daňové priznanie. Vyrubenie dane. Penalizácia dane z nehnuteľností.