Mlieko a mliečne výrobky vo výžive obyvateľstva - Chabada, Ján
Význam mlieka a mliekarenských výrobkov pre zdravý vývoj človeka. Mlieko ako potravina. Široký sortiment mliekarenských výrobkov. Potravinársky kódex. Mlieko a mliekarenské výrobky rozdeľujeme: konzumné mlieko, maslo, kyslomliečne výrobky, smotany, tvaroh, syry, mrazené mliečne výrobky, výrobky z ovčieho a kozieho mlieka.