Kapesní atlas obchodníka: Jižní Korea - Slunečko, Vladimír
Základné demografické údaje Južnej Kórey. Členstvo Južnej Kórey v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Južnej Kórey.