Poľnohospodárstvo stále dodáva do záchrannej sociálnej siete najviac nezamestnaných - Buchta, Stanislav
Znižovanie agrárnej zamestnanosti zvyšuje stavy nezamestnaných. Analýza agrárnej zamestnanosti podľa regionálneho členenia. Nové pohľady agrárnej regionálnej politiky a jej nová stratégia a ciele.