Mesačný plat a sviatky - Mačuha, Miroslav
Problematika odmeňovania počas sviatkov. Fond pracovného času. Práca vo sviatok. Pracovnoprávne predpisy. Mzdové nároky zamestnancov. Odmeňovanie mesačnou mzdou a odmeňovanie hodinovou mzdou.