Ani akcie dvoch najväčších a najlikvidnejších slovenských spoločností sa nesprávajú podľa novinových správ - Granič, Peter
Citlivosť ceny verejne obchodovateľného cenného papiera z hľadiska reakcie na správy a udalosti bezprostredne sa týkajúce emitenta cenného papiera. Profil VSŽ, a.s. Košice. VSŽ, a.s. Košice a kapitálový trh. Profil Slovnaftu, a.s. Bratislava. Slovnaft, a.s. Bratislava a kapitálový trh.