Zamestnávanie cudzincov a osôb bez štátnej príslušnosti na území Slovenskej republiky
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR vydalo vnútorný predpis Postup a podrobnejšie podmienky udeľovania povolenia na zamestnanie cudzincovi a osobe bez štátnej príslušnosti. Zamestnávanie cudzincov na základe individuálneho záujmu. Zamestnávanie cudzincov na základe bilaterálnych medzivládnych zmlúv o vzájomnom zamestnávaní občanov. Vysielanie cudzincov zahraničným zamestnávateľom.