Simultánny hedging pomocou derivátov - Vlachynský, Karol
Podnikateľské subjekty sú vystavované viacerým finančným rizikám. Vo vyspelých ekonomikách sa začínajú objavovať produkty, ktoré sú schopné zabezpečiť podnikateľské subjekty proti viacerým finančným rizikám súčasne. Ide o simultánny hedging - používa kombinácie derivátov, ktoré spolu tvoria jeden komplexný kontrakt.