Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska...
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií SR a Národnej banky Slovenska č. 203/1995 Z.z. z 26. septembra 1995, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia devízového zákona. Prílohy vyhlášky.