Odpočet straty zo základu dane z príjmov - Jánoš, Daniel
Zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov ustanovuje spôsob uplatnenia dosiahnutej straty ako pre fyzické osoby, tak i pre právnické osoby. Možnosti odpočtu straty zo základu dane z príjmov fyzických osôb. Odpočet straty zo základu dane právnických osôb. Praktické príklady.