Využívanie metódy spin-off prospieva k vyššej efektívnosti a ziskovosti - Košťálová-Mošková, Mária
Vyčlenenie malých a stredných podnikov z veľkých štátnych a privatizovaných firiem. Aktivity projektu spin-off.