Riadenie nákladov na báze aktivít - Veščičík, Milan
Uľahčenie procesu rozpočtovania a plánovania pomocou metódy ABC. Klasické rozpočtovanie a plánovanie. Využitie ABC pri plánovaní a rozpočtovaní, jeho výhody. Príklad z praxe.