Platíte zdravotné poistenie správne? - Jánoš, Daniel
Podľa zákona č. 273/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov rozoznávame kategórie platiteľov poistného: 1. Zamestnanec. 2. Zamestnávateľ. 3. Samoplatitelia. 4. Samostatné zárobkovo činné osoby a spolupracujúce osoby. 5. Národný úrad práce. 6. Štát. Charakteristika jednotlivých kategórií platiteľov poistného. Situačné príklady.