Manažment - Horecká, Katarína
Recenzia publikácie SEDLÁK, Mikuláš: Manažment. Bratislava: Elita, 1997. Systémy manažmentu a školy manažmentu vo svete, rozhodovaco-informačný proces, plánovanie, stratégia, organizačná štruktúra, vedenie ľudí, komunikácia a motivácia. Učebnica predstavuje prínos v poskytovaní komplexu ucelených poznatkov o modernom manažmente.