Zákon "o milionárskej dani" novoprijatý zákon vykazuje oproti ostatným právnym normám nezrovnalosti - Piršelová, Dagmar
Tzv. milionárska daň neobohatí štátny rozpočet. Problémové miesta zákona o daniach z príjmu. Platenie preddavkov. Zvýšenie dane z príjmu.