Kvóty usmerňujú európsky trh nové podmienky v obchodovaní s agroproduktmi so Slovinskom - Andrisová, Svetlana
Členovia CEFTA. Dohoda o voľnom obchode medzi Slovenskom a Slovinskom. Doplnkový protokol k obchodovaniu medzi Slovinskom a členskými krajinami CEFTA. Zoznam komodít s nulovou colnou sadzbou pre signatárske krajiny CEFTA.