Kapitálový trh - šanca alebo riziko - Jánoš, Daniel
Prvotné rozhodovanie o investorskej aktivite. Stručná charakteristika produktov kapitálového trhu. Obligácie (dlhopisy). Akcie. Podielové listy. Praktické príklady investičného rozhodovania.