Penzijné fondy vo svete a na Slovensku - Chovancová, Božena
Viaceré úrovne organizovania systému dôchodkového zabezpečenia vo vyspelých krajinách. Druhy penzií, ktoré čerpá väčšina zamestnancov v penzijnom veku. Charakteristika penzijného fondu. Výhody penzijného poistenia. Druhy penzijných plánov. Investovanie penzijných fondov. Aktíva penzijných fondov. Situácia na Slovensku. Nárok z doplnkového dôchodkového poistenia. Výhody tejto formy poistenia pre zamestnávateľa a zamestnanca.