Výnosnosť akcií rastie majoritným vlastníkom Doprastavu je zamestnanecká akciová spoločnosť - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Doprastav, a.s., Bratislava. Rozvoj stavebníctva na Slovensku. Projekty a výstavby diaľnic a tunelov v spoločnosti. Základné ekonomické a finančné ukazovatele. Obchodovateľnosť akcií na kapitálovom trhu. Swot analýza.