Aproximácia práva v SR ako dôsledok globalizačných a integračných procesov v Európe - Šefčovič, Maroš
Vznik Európskeho práva. Proces aproximácie práva SR a jej konkrétne úlohy. Inštitúcie a ich zodpovednosť za aproximáciu práva v SR.