Dlhopisy kapitálového trhu - Jankovská, Anežka
Recenzia publikácie CHOVANCOVÁ, Božena: Dlhopisy kapitálového trhu. Bratislava: Ekonóm, 1997. Monografia sa skladá z troch kapitol: Kapitálový trh a jeho nástroje, Oceňovanie obligácií, výnosy, riziko a likvidita, Inovácie na trhu obligácií.