Dvanásť záujemcov o privatizáciu Nafty, a.s., Gbely
Dôvodová správa FNM SR k návrhu o predaji 45,9 perc. akcií Nafty, a.s., Gbely. Ekonomická situácia spoločnosti. Zameranie investícií. Privatizačný projekt spoločnosti. Ponuky zájemcov o privatizáciu. Rozhodnutie prezídia FNM o podmienkach prevodu majetku a zdôvodnenie.