Zempmilk veľa investuje - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Zempmilk, a.s., Michalovce. Profil spoločnosti. Výroba a odbyt. Ekonomické a finančné ukazovatele. Obchodovanie s akciami.