Aktuálne problémy trvalo udržateľného rozvoja biosférických rezervácií Slovenska - Vološčuk, Ivan
Efektívnosť ochrany prírody a krajiny vyhlásených chránených území na Slovensku. Nová koncepcia biosférických rezervácií Slovenska a nové problémy. Trvalo udržateľný rozvoj biosférických rezervácií.