Súčasný stav a potreba obnovy podzemných vedení vodovodov a kanalizácií - Pašek, Ján
Základné informácie o potrebe obnovy vodovodných potrubí a stokových sietí verejných vodovodov a kanalizácií na Slovensku z hľadiska súčasného a výhľadového stavu. Spôsoby renovácie a výmeny týchto podzemných vedení. Kvantifikácia potrieb obnovy vodovodných potrubí a stôk.