V súlade s najmodernejšími trendmi - Valenta, Peter
Postavenie a perspektívy Slovenských telekomunikácií na slovenskom trhu. Konkurenčné prostredie a ponuka telekomunikačných služieb. Aproximácia slovenskej ekonomiky krajinám Európskeho spoločenstva v oblasti komunikačných systémov.